ÚjságcikkBrand a lelke mindennek (Hogyan építsünk marketinget egy étteremnek?) 2. rész március 20, 2012 adminA Chef & Pincér szakmai magazin felkért, hogy publikáljak egy cikksorozatot az éttermi brand építésről. Ez a második rész. Külön…Read More
BlogÉtteremÚjságcikkBrand a lelke mindennek (Hogyan építsünk marketinget egy étteremnek?) február 28, 2012 adminA Chef & Pincér szakmai magazin felkért, hogy publikáljak egy cikksorozatot az éttermi brand építésről. Az első rész most jelent…Read More
ÉtteremKommunikációÚjságcikkChef & Pincér újság: Cikk az éttermi weboldalak mobil verziójáról augusztus 10, 2011 admin Étterem, éttermi weboldalA Chef & Pincér magazin az Artamaxot kérte fel ennek az újságcikknek a megírására. Külön köszönet Révész Attilának és Andersen…Read More